Får inte lös grillen för byte av extralysen volvo 740.

Jag fick med 2 bosch runda extralysen, ingen aning om namn då dom rektangulära hella lyktorna hade ett trasigt glas. Till problemet vet jag inte hur jag ska bära mig åt för att få lös dom då jag inte får lös grillen. Kommer inte åt att skruva lös dom från fästet som sitter på kofångaren heller. tagit bort plast luggarna som man kommer åt under huven och rukat lite därifrån men får inte lös den Hjälp?



Svar på inlägget: Får inte lös grillen för byte av extralysen volvo 740.



Men herregud människa. RYCK lös den. Har du plockat bort de där plastskruvarna upptill så ska det bara vara att rycka, om det är likadan konstruktion som på 200-serien.


det tro jag då inte, den sitter som gjuten på nedre delen


sitter nå pluggar under med har jag för mig men varför lossa grillen du kan ju använda samma kablar och även samma stag som till dom gamla hellerna


har inte tillgång till hylsnycklar utan måste använda skiftnyckel kommer inte åt


köp dig en odentlig hy7lsnyckelsats skiftnyckel är skit och förstör skruvarna bara


Sitter 2 clips upptill, kläm ihop dom och dra rakt upp. Vik ut grillen i uppkant och dra uppåt! Svårare än så är det inte.....


Kan ju va gjort nån special också eftersom öronen på lysena som grillen sitter i brukar gå av





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka