Köpa diamant växelspaksknoppar i sverige?

Har sökt som en tok efter diamant växelspaksknoppar till bilen "se bild". men hittar dom ingenstans över nätet. vart finns dessa att köpa?



Svar på inlägget: Köpa diamant växelspaksknoppar i sverige?



närmsta sexshop kanske:-) skämtåsido så har jag ingen aning men kolla på lite ldm sidor där brukar detta modet vara hett..


ahha du var nära där! dom kallas ju även för dildo gear knobs. eller drifter gear knobs. hittade en sida som sålde en genomskinlig diamant men det var inte riktigt vad jag hade i tanke... blir då lite pul med knoppen för mig då jag har en "lift reverse" på saaben. undrar just om man kan ha kvar den om man ska byta? vad menas med ldm sidor?


Vad är skillnaden mellan knoppar som är avsedda för växelspakar med backspärr? är det bara att dom är lite kortare så att man ska kunna få ett grepp över knoppen samtidigt som man kan lyfta upp spärren? eller är det andra dimensioner i hålet i knoppen?


JDM ska det vara inte ldm..


ah hittade en sida nu som sålde dom. men vafan 700spänn för att få dom fraktade hit och allt. vet inte om jag är så sugen . :S


Vart hittar man sånna här genomskinliga knoppar?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka