Vill sätta Golf R bakljusen på min golf 6?

Hejsan, jag undrar ifall det går att sätta på golf r bakljusen på min golf 6 och var kan man köpa det. Jag har letat på internet men har inte hittat ett skit. Bara genom ebay men det verkar inte vara likadana. Finns det någon seriös säljare/företag som ni kan rekommendera?



Svar på inlägget: Vill sätta Golf R bakljusen på min golf 6?



Här är dom närmsta originallyktorna som jag hittar på en svensk sida: http://www.styling4u.se/p/biltillverkar . 6-08-.html Här har du originallyktorna, men dock så är det en tysk sida: http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-6-1k/be . f-6?c=1557 Men annars är det bara att åka till Volkswagen (Din Bil återförsäljare) och kolla vad dom tar för ett par lyktor. Vad jag vet så ska det gå att montera LED ljusen på 6:orna som inte har det original, men att man behöver någon adapter för att inte få felkoder


http://forums.vwvortex.com/showthread.p . -Rear-Fog.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka