Passat 2012 lampa och fjädrar

Tjenare! Skulle behöva lite hjälp/råd från er ang sänkningsfädrar till en Passat 2012. Har sökt runt som en tok samt mailat till ett par sidor men får inget rakt svar. På alla sidor jag kollat på så står de t.ex. att fädrarna passar Passat 05 och framåt, alltså Passat 3C. Men årsmodell 2011 och framåt blev de ju en annan kaross, är de samma fjädrar till de 2 modellerna eller vad är det frågan om? Som jag sa så har jag mailat ett par sidor och det jag fått till svar från dem är ungefär "Har du en passat som är nyare än 05 så ska de FÖRMODLIGEN passa. Känner inte att jag vågare beställa utan att veta säkert. Nu till ett annat litet problem, tänkte beställa lite starkare led lampor till dimljusen så de ska mathca DRL slingan som sitter i lycktan. Men har varit med om förut att lampguiden på Diodhuset inte har stämt överens med verkligheten. Nån som kan de i huvudet vad de är för lampa som sitter där? Nån som kan tipsa om en starkare LED lampa med lite mer DRL känsla i sig, inte bara som utger nått fjuttigt sken... Menar alltså "dimljuslampan" inte den sidolampan som tänds när man svänger och backar men de kanske är samma? Lite off topic men är det nån har en aning om vad det är för typ av lampa som sitter i heljuset på en Beetle 06, så himla tråkigt att plocka ur den lycktan då "spärren" är skev. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Passat 2012 lampa och fjädrar



Fjädrarna ska passa enligt Meca http://catalog.meca.se/ProductSheet.asp . yType_ID=1 Klicka på passar vilka bilar längst ner





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka