Dekaler eller inte?

Har själv funderat till och från på om dekalerna (tribalerna) ska vara där eller inte. Min första tanke var att de ska bort, vilket de flesta andra tyckte också. Dock så är det en HELT annan grej att se bilen IRL. De gör sig kanske inte tokbra på bild men i verkligheten sitter de helt okej imo. Vet att jag antagligen kommer få båda synpunkterna här man jag vill veta lite vad folk tycker bara. De kommer sitta kvar tills vidare.



Svar på inlägget: Dekaler eller inte?



Jag hade tagit bort dom, fin bil förövrigt.


Dagens trend säger att en bil ska vara clean. Så vill du vara "inne" så får dekalen och vingen åka av


Håller med där. Lite för mycket F&F stuk över det hela, å det är ju ca 10 år sen nu....


En sportig bil ska ha vinge, blir lite tokigt annars.


jag tycker utan dekaler och vinge men det är väl din bil så gör de du tycker är snyggast;-)


de där bestämmer du helt själv,välj va du tycker hadde de vart min så hadde jag tagit bort dom,plus vingen och lackat om fälgarna


Bort med tribalerna.


Bilen är ju inte ful med dekalen och vingen. tycker det passar bra. Vi alla gör som vi vill med bilarna vi äger. Att det ska finnas idioter som ska klaga på andras bilar ska man bara skita i.


Hade det varit MIN bil så hade jag tagit bort dekalerna och vingen, iaf bytt till en lite mer diskretare vinge i bilens färg. Det är min åsikt Men det är din bil och vi kan inte tvinga dig göra saker, bara du själv är nöjd med bilen!





orka bry sig om att vara inne tycker det är snyggt detta och det sticker ju ut lite inte så roligt att se tio likadana bilar på en träff


Hela utseendet känns väldigt 10 år sen, och enligt mig inte snyggt då heller... Men det är ju din bil som sagt, så ha den som du tycker själv.


Ge dig va.


bort med dekalerna och dit med en diskretare originalvinge


Han ville veta vad folk tycker, vad är problemet?


Jag har en bestämd åsikt om klistermärken och osthyvlar, det är inte snälla ord att bruka i en text för att beskriva mitt tycke Jag tycker alltså det är klart snyggare utan detta. Givetvis gör DU som DU själv vill med utseendet på DIN bil inom lagens råmärken och det ska vi andra acceptera. Vingen kanske snarare förstör de utmordentliga vägegenskaper en 350Z har från fabrik, tänker som så, hade det behövts en vinge hade antagligen Nissanfolket kastat på en sådan.


Angående just vinge är det inte alltid så. vet dock inte för hur det är med nissan men på mazda så levererades rx7an både med och utan vinge. utan vinge på bana är den helt hopplös att köra tydligen. -93 spec vingen ska tydligen vara lite bättre och 99 spec vingen ännu bättre. sen provade dom faktiskt med en eftermarknadsvinge från re amemiya och den visade sig sjuuuukt mycket bättre. den var inte liten men den gjorde sin funktion. sen så kanske inte en aluminiumhyvel vara det snyggaste. inte heller besiktningsvänligt. http://www.youtube.com/watch?v=u6_MUycoPPs på videon så är det ett prakexempel på en felmonterad bromsskärm


Tack för åsikterna, det är alltid kul att höra! Som jag skrev inledningsvis så gör sig dekalerna inte toppenbra på bild i min mening, där hade man nog "tjänat" på det celana stuket, MEN, alla som har sett bilen IRL hittills tycker det är en jäkla skillnad mot bilderna. Lacken har en kameleonteffekt som är väldigt svår att få på bild också. Nu har ju ingen här sett den IRL så det är ju lite svårt att uttala sig då. De kommer som sagt sitta kvar tills vidare. Trodde själv jag skulle störa mig på dem innan jag köpte bilen men de gör sig bra faktiskt. Det bidrar ju inte direkt mindre till att folk vänder på huvet, vilket är lite tanken med den bilen. Har helt ärligt aldrig fått så mycket blickar på mig i hela mitt liv, lite skoj! Ett problem med att ta av dem är väl om lacken eventuellt har blekts lite på resten av bilen och man kan se spår av var de har suttit. Någon med erfarenhet av det? Det vill man ju definitivt inte iaf. Får väl i så fall prova att ta bort en liten och kolla. Det är väldigt mycket F&F över den ja. Älskar dom filmerna så inte mig emot! Det är en 03:a och det var väl "the shit" då liksom. I det fina skicket den är i så ser jag lite charmen i att försöka bevara den så. Man säger väl liksom inte "Du, din Dodge Charger är ju jättefin o allt, var säkert jätteinne på 60-talet men du får uppdatera den lite om du vill vara inne nu...".


Kul liknelse med Chargern, bägge är/blir antagligen ngt av en "klassiker" dock av var sin tid. En annan grej jag tänkte lite på, tar du bort klistermärkena är dom borta så sug på det, när/om du ledsnar på dom kan du alltid plocka bort dom då och du har en "ny" bil men det är svårare om du ångrar dig. Klok tanke, pilla bort en liten yta och se hur det ser ut under. Jag hade tribals över hela min Camaro när den kom i mina händer kl 23.30 en vardagskväll och dessa åkte bort runt kl 17.30 dagen efter. Den var vit http://www.garaget.org/?car=122092 och det blev efter polering inga spår kvar efter klistermärkena. En kompis köpte Suprajezzicas gamla 300ZX OVE från en bilfirma, den var klistrad med ngn drake och andra klistermärken, efter en rejäl polering syntes det inget spår av att det setat klistermärken på den trots att det var en svart lack på den. http://www.google.se/search?q=supra+jez . VPutpvvyA0 Så det kan gå att få en jämn yta, beror lite oxå på hur länge det har setat och hur mkt lacken hunnit åldras. Lycka till, det är en fin bil du har.


säger att det är ute sen 10 år att ha detta på bilen. och hur vanligt är inte det?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka