Stylings butiker i Sverige.

Hej. Jag har fått tag på en Eclipse 93 modell usa, dvs. den har inte flip ljuse och röda blinkers bak. Tyvärr har någon klåpare satt små gula blinkers direkt på bak lamporna. SÅ FULT. ville lägga ut blider på baklamporna så alla kunne få ett gott skratt men på denna sidan får man INTE lägga ut fuyla bilar HAHAHAHA Nu vill jag byta ljuset både fram och bak men när jag söker på 93,ans modell hitta jag endast bilen med flip ljuse. Nu är min fråga... Var hittar jag andra lampor til bilenhär i Sverige. Har redan en Eclipse från 91 men eftersom jag änndå ska byta kan jag lika bra sätta stil på bilen.



Svar på inlägget: Stylings butiker i Sverige.



butiker: mekonomen, biltema, kanske på någon bemannad mack... nät sidor: googla på Eclipse lysen annars kanske real car eller styling butiken har





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka