850 säten i V70

Har en gammal 855a ståendes här hemma som förmodligen hamnar på skroten inom kort. Min V70 ser hemsk ut inuti med gammal sliten tygklädsel med hål i sömmar osv. Kan man flytta över sätena från 855an? Kommer det se konstigt ut eftersom det är tyg i dörrsidorna i V70 och stolarna är i skinn? Det finns ju ingen sätesvärmare i V70 eftersom det är in import, hur blir det då med med dom nya stolarna?



Svar på inlägget: 850 säten i V70



850 stolarna borde vara bolt-on i v70, men är osäker på om det är samma kontaktstycke till stolarna i 850n och v70. sätesvärmare kan man ju leva utan. sen kan du leta efter frächa dörrsidor på blocket. bara testa och se hur det blir inte allt för svårt att plocka ur stolar ur en 850/v70.


Okej. Ska provas direkt när jag fått "domen" på 855an!


Stolarna passar direkt. Sätesvärmare behöver man inte. Stolarna tar ändå bara eld


Blir lite kallt om röven med skinnsäten


Inte alls, man har ju värme i bilen.. har skinnsäten i min v70-00 och där funkar bara sätesvärmen på passagerarsidan men har under mina snart 5år aldrig direkt tyckt det varit kallt om röven med skinnsäten


Nästa fråga då, tror ni jag skulle kunna slänga in mina säten från V70in till min 740 då?


det du får modifiera då är ju själva underredet, så det passar i golvet och skruvas fast...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka