Söker specifik fälg design

Hej Jag undrar om någon vet flera varianter av denna fälgdesign (Linea Corsa Dyna)? Mer bilder här: http://forums.vwvortex.com/showthread.p . p=69596158 De jag tidigare hittat är Dots Radium och Zito Bel Air. Men jag tycker mig se på bilderna att Dyna fälgen ser bättre ut. Tyvärr är det svårt att hitta bra bilder med Zito fälgen monterad. Zito Bel Air: Dotz Radium: Jag undrar också om ET påverkar djupet i fälgen eller är det bara mer gods i centrum på fälgen? Till exempel en 8,5" fälg med et 30 vs et 35. Eller måste man upp på 9,5 för att få något djup? Många fälgmodeller ser ju väldigt bra ut på försäljarens hemsida men ser dem monterade på en normal bil (inte BMW, corvette, supra etc) så ser de ju riktigt tråkiga ut. Bra exempel på detta är Rondell fälgarna, de ser toppen ut monterade på en fet BMW, men om man köper samma modell till audi och tror man ska få samma utseende.... fail! För min del lutar det åt Zito Bel air och jag har hittat dem på en sida där de bland annat finns i et 30 och 35, jag undrar no om det är värt att försöka få plats med 30? Med tanke på att några kör med 245 bredd på a4orna så borde väl 235or med 5mm lägre offset hamna på ungefär samma ställe (utkant). Eller går det till och med köra någon variant av 255/30 med 9,5" fälg bak? Tar det i? Fuckar det upp antisladden? (1.81% Speedo error enligt willtheyfit) Rondell 0204: /Danne



Svar på inlägget: Söker specifik fälg design



lite sent svar men jag har liknande fälgar på min e60.


Bättre sent än aldrig Jag har dock köpt fälgarna (Zito BelAir), kört med dem en sommar och nu sålt både bilen och fälgarna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka