Volvo R-emblem till grillen

Hallå, håller på att sätta ihop en grill till 850in och vill ha tag i R-emblemet till min XC-grill. har förstått att R-emblemet i grillen från S60R ska vara bra att ha och det ska ha artnr: vo 30655366 hos volvo. Så beställde ett sånt men fick hem ett R-design märke vilket jag inte ville ha. Hon på volvo kunde inte hitta nåt annat? Slog även upp regnummret på en S60R som stog utanför där på volvo men hon hittade inget annan emblem endå. Så volvo måste ju ha ändrat artnr på denna artikel, äre nån som har nåt annat`?



Svar på inlägget: Volvo R-emblem till grillen



30655366 är det rätta numret. Sök på 30655366+Volvo på Google så kommer det fram.


Pröva det och det är den på som kommer upp, men kan ju vara så att hon på Volvo inte är så intresserad att hjälpa en heller För jag var in förra veckan och beställde med det art numret och fick då R-design märket Kan ju ha vart felpackat också Men hon visa mig på datorn och då stog det R-design emblem grill Så aa jag vet inte riktigt hur jag ska få tag på det heller om dom bara ska ta hem ett nytt och se om det kommer rätt denna gång


Problemet löst, fanns att beställa på hova.com





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka