Går det att färga en bilmatta?

hallå, kan man färga om sin bilmatta man har i bilen?? menar denna -> Mvh/Mats



Svar på inlägget: Går det att färga en bilmatta?



brukar fungera på hatthyllor så det skall säkert även fungera på bilmattor


Ja TROR att de finns textil färg på spray burk, vet i alla fall att de finns färg till skinn. Va ska du ha för färg då:)?


jasså det finns textilfärg.. intessant.. jag vill ha den svart... :S


Det finns ett par trådar om detta innan, där har dom kommit fram till att det finns färg på burk för tyg, men ingen har kommit med ett vettigt svar som tillverkare eller var det finns att köpa:P men googlar du lite så kanske du hittar nåt:)


Återkom gärna med bildresultat


det kommer jag absolut göra, fanns mer siriös färgning här http://www.herdins.se/ http://www.nitor.se min mor har en stor pannmur då hon greja med växtfärgning förr, ska be henna om råd o hjälp om detta kan färgas genom ett stort bad i pann mur återkommer så fort jag vet nå mer


Jo det finns färgning genom att tvätta oxkså, det är nog det vanligare alternativet. Men att jag tänkte på spray burk var för att det skulle vara smidigare i ditt fall:) Men har du tillgång till att tvätta/bada mattan så är det ju inga problem:)


tack för alla råd o tips, ska ta tag i detta när nån dag, svart skulle vara klart snyggare tror jag.


Svart är alltid bättre:) men som sagt, vi vill se resultatet:) skulle också behöva färga lite grejer





Färgar lätt min matta om du får ett schysst resultat. Håller på o göra det mesta svart/kolfiber i min bil så mattorna vore ju great!


har sett på tv att folk använder vanlig spray färg men vet inte hur det blir!.....? såg bra ut på tv åtminståne


Jag Änvände vanlig färg på burk och en diskborste för att få ner de i mattan! Har funkar skit bra än så länge


Färg på burk låter riktigt simpelt.. nästan för enkelt, tror inte det håller sig lika bra som om man "värmer" in färgen med vatten, ska ringa min mor direkt o höra om pannmurten finns kvar gör den det ryker alla mattor ut


Jaa vist gör de! men mitt har hållt hela sommaren... aa de låter ju väldigt effektivt iaf:D


ska testa på 740in min å sprya med vanlig svart färg + diskborste, kanske gör detta imorn ska ja lägga upp bilder här isåfall? om de går bra för trådskaparen


det går heee´mskt bra för min del


okej blir att åka till OK imorn och köpa lite vanlig sprayfärg, silver och svart.. tänkte exprimenterade lite me en silverrand över mattan eller liknande får se hur de går..


Hur har det gått?


funkar bra med spraybruk till hatthyllor å sånt men nog inte till mattor för färgen släpper av när du rör i mattan sen med foten tex å det blir nt snyggt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka