Söker militära dekaler till bil

Som sagt så behöver jag få tag i ark med militära texter stansat på, tex.. Varningsdekaler etc. Tänkte försöka göra polarens king cab lite grym Lackad i militär grön och nu behöver vi bara dom gula texterna.



Svar på inlägget: Söker militära dekaler till bil



Kolla med lokala reklamfirman alt dekaltrim.nu. Dem kan nog fixa det du/ni vill ha


Ptja, märk upp med "motorfotogen" vid tanklocket, däcktryck på skärmarna, "varning för knallgas" vid batteriet, svarta nummerplåtar med bara 5 siffror, pil för dragöglor, stort ID-nummer på taket (så det syns från helikopter naturligtvis), grupptillhörighet ihop med Id-nummer på sidorna typ Delta-Foxtrot-54827 osv Sen är de bara åka till skapa reklam, bestämma typsnitt och vilken nyans av gul ni vill ha Kolla på filmer/bilder med, finns ju mängder med bilder på råa bilar! Typ Angelina's Defender är ju ganska rå utan att vara militärbil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka