Coilovers till golf 3

http://www.scstyling.com/m#product/13632 Hej jag undrar ifal detta är något å ha eller om det fins bättre för det priset... Ska å gå å sänka sjukt mycket bara



Svar på inlägget: Coilovers till golf 3



köp av denna killen, skitbra att ha o göra med http://www.vr6.nu/phpbb/viewtopic.php?f . 4e23347599 Ta technix är billiga coils som räcker långt på en såndär bil


http://www.stanceit.se/coilover-vw-golf . hxo-/153-0


jag har ett par ta tecnix till salu kolla mina prylanonns


finns massor på ebay.se för bättre priser


Okej tackar för alla snabba svar


Som sagt ebay som gäller för ett bra pris


Har TA-Technics coils på tjejens golf 2a. Funkar kanon och riktigt billiga, nackdelen är att dom är sjukt hårda och stötiga. Nu har hon visserligen 16" med riktigt låg profil med. Kanon o ligga o leka med men inget vidare när man kör långsträckor då det är ett konstant studsande.


Detsamma gäller JOM Coilovers


Har också samma coils, men tycker inte dom är jätte hårda Mjukare än vissa sportfjädrar.





haft TA på 2 av mina jettor å så hårda tycler jag inte att dom är.. mina Ksport som jag har på passaten är MYCKE hårdare.


jag har en golf 3 kombi som jag nyss monterat på technix coils,fungrar bra å kan ha den sjukt låg om jag vill! många säger de är stuttigt men går ju inte att jämför körglädjen från kapade fjädrar!! bra grejer för inga pengar alls


Vet inte vad ni tycker är hårt isf... Har åkt en annan bil som hade HKS coils o den kändes sjukt bekväm i jämförelse. Dock hade HKS ställbar hårdhet. Mjukare än sänkfjädrar kan jag INTE hålla med om. När man körde på 14" orginal med 185/70 så va den helt ok eftersom däcken tog stötarna men när 16" med 195/40 åkte på så blev de sjukt stötigt. Som sagt roligt om man inte ska köra långt.


sen köper man ju inte coilovers för att få komfort.. man köper de för att få en lägre bil å roligare vägegenskaper. ska man åka TOK lågt så kan man inte få komfort..


Har inte sagt att de va för komfortens skull, men åker man 20 mil med den bilen så är man ganska slut i kroppen sen.


de är sånt man får stå ut med om man ska åka lågt.


exakt ska man vara fin så får man lida pin ;>


https://tatechnix.shopitoo.com/product. . gory_id=13





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka