Vilka är de bästa låsbultarna ?

Som rubriken lyder så höll jag på fundera över detta. Har alltid hört gott om Mcguard, men ville få lite tips på om det kan ev finnas bättre låsbultar än vad MCgard erbjuder. Svenska så som utländska företag är välkommet.



Svar på inlägget: Vilka är de bästa låsbultarna ?



Funderar själv på låsbultar, då volvo orginal inte går i hålen på mina fälgar. Har McGuard bultar som är mindre?


McGuard är dom bästa jag känner till iaf. (jobbar på bil/däckverkstad, och det är även dom vi säljer)


Såg att där fanns massa återförsäljare i Göteborg, får höra med ett par imon.


Köpte McGuard idag, passade perfekt i mina trånga hål. Det var inte slimline sa säljaren. 395:- pengar gav jag för dem.


Snor folk fortfarande fälgar nuförtiden?


Folk snor väl fan allt idag.


Dumt att chansa när man har eftertraktade fälgar. Brukar köra tre låsbultar på varje hjul på 740n. Två dyra och en billig


För 2 år sedan och För 2 veckor sedan, både hjulen på bilen och sommarhjulen i garaget samt att de pallat upp bilen på min frus sommarhjul i alu. I våras blev en granne av med hjulen i 2 omgångar. Verkar som om det är mest aktivitet i vårt område i november och mars-april. Grannen kör nu med 2 låsbultar på varje hjul, installerat rörelselarm plus att han parkerar tätt mot en mur. Det är väl det som väntar mig när nu någon använder vårt område som sitt privata hjulförråd.


Hehe, jävla jobb å byta hjul. Har hört lite här å var, att vill dom ha fälgarna så hjälper inte låsmuttrar.... Fast 2-3 kanske blir tufft för dom.





finns inga bultar som fungerar det har vi ju redan diskuterat.. En bra försäkring samt att ditt försäkringsbolag har ort på din bil med fälgarna som dom själva tagit är en bra garanti för att få ut nya till fullt värde..


De flesta bolag kräver väl mer eller mindre att man ska ha minst 1 låsbult per hjul för att det ska täcka? Blir nog till sommaren att special beställa låsbultar, visst så om någon bestämt sig att de ska försöka fynda fälgar av mig så vill jag göra det så svårt som möjligt, speciellt då jag har special beställda fälgar med enbart de jag har tillverkade.


Är dom såpass unika så se till att ditt fb fotar dom. Likaså inte slarva bort kvittot.


Tack för tipset :-) får prata med dom till sommaren om det blir att ha bilen i papper redan då :-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka