Tips på ombyggnad av interiör volvo 240

söker lite tips så man har ngt att pilla med på tråkiga dagar. vill ändra om helt inne i bilen, så vad har ni för tankar? kan ju flocka instrumenpanelen i ngn färg eller svart. bygga eget armstöd, lackera olika delar plasta dörrsidor byta ratt,och så men vad har ni för kul och komma med?



Svar på inlägget: Tips på ombyggnad av interiör volvo 240



Original e snyggast;) men flocka brädan e också riktigt snyggt, även byta pedaler, stolar, förlånga växelspaken typ 1 cm så blir de kortare lägen mellan växlar, en aluminium knopp, ja satte in röda lys dioder där knapparna sitter, de blev riktigt snyggt, hmm vet inte riktigt va man kan göra mer:)


försökte hitta på google på moddad interiör men svårt å få fram ngt. jag har pedaler ligganes och en röd ratt men inget nav tilll denna bilen, och har växelspaksknopp men hur gör man när man bytar i med backspärren?


Med vissa knoppar behöver man inte göra något åt spärren,annars får man plocka bort den och va försiktig när man växlar så man inte får i backen:p är själv lite sugen på att göra något med min 240:)


Skulle nog säga att original är snyggast, med en touch av träpaneler och en annan finare Volvo ratt.


Klä om innertaket?


funderar på de. men ja har ju taklucka på den oxå





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka