Trasigt fäste av glasfiber!

Hej! Ett fäste till min framskärm utav glasfiber har gått av precis vid skärmkanten.. Hur lagar man lättast en sån här skada ? Fästet finns inte mera kvar utan behöver göra ett nytt på något sätt.. Tack!



Svar på inlägget: Trasigt fäste av glasfiber!



ta och slipa rent runt skadan och utanför. ta och montera framskärmen samt tejpa med silvertejp där infästningen är och plasta där samt på framskärmen, sedan kan du ta loss den och jobba med den vid sidan av och bygga upp material och få det snyggt.


är lite svårt att komma åt just dä'r när den är monterad.. men har ju en skärm till där fästet sitter.. kanske kan man efterlikna den något ? men är det lätt att forma glasfiber liksom? aldrig jobbat med det.. tack


när polyestern väl härdat är det svårt att forma, bättre och försöka göra det extra arbetet och få det bra på en gång. vad är det som är svårt att komma till?


Det förstår jag. Alltså fästet som till skärmen, det sitter ju fast i skärmen, på baksidan och sen ut där det monteras fast bredvid dörren i dörrstolpen.. Och det har gått av i skärmen där bak, så går inte få dit något när den är på plats.. Kan ta en bild på båda skärmarna senare idag när jag ska till garaget så skickar jag en bild.. Tack


Har snackat med ett närliggande plast och glasfiber företag som ska kolla på detta nu på måndag.. Så blir att ja åker dit så får han kolla.. Han trodde inte det skulle vara något problem iaf, då jag tar med mig den andra skärmen så kan han efterlikna denna.. Kanske kan man vara med när han fixar så lär man sig något nytt där Tack iaf Daniel!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka