Spacerfråga, Olika fälgbredd och olika et. Kan någon hjälpa med uträkning?

Tja, Tänkte kolla om någon är duktig på att räkna ut hur stora spacers jag behöver för att få fälgarna att hamna på et33 som det är original på min 9000 Org fälg 6,5 Tum breda 16" et33 Nya fälgar 8,5 Tum breda 19" et40 Jag kom fram till 18mm kan detta stämma eller har jag räknat helt fel?



Svar på inlägget: Spacerfråga, Olika fälgbredd och olika et. Kan någon hjälpa med uträkning?



http://www.willtheyfit.com/index.php?wi . mit=Submit prova denna


ET måttet är i millimeter,, få ET33 behöver du 7mm spacers vilket är ganska smått, minsta e väl typ feltema spacers på 5mm, manton har väl 10mm som minst och då landar du på ET30 och varför ska du ha just ET33 ?


H&R har 5mm BETYDLIGT bättre än feltemas spacers skit


Ganska lätt, för att sänka inpressningen från 40 till 33mm behövs 7mm spacers, då kommer du få et 33 som du hade innan. Däremot är dom nya fälgarna 50mm bredare än dom gamla och kommer hamna 18mm längre ut än vad dina 16" gjorde ändå. Varför måste fälgarna hamna på just et33? Tar dom i fjäderbenen eller något annars? Köper du 18mm spacers kommer du hamna på et22 med dom nya fälgarna och inte et33..


Et33 är original på saab 9000 så tänkte utgå ifrån det o sen se om detta blir bästa lösningen för 19" Vill få så lite skärmskrap som möjligt. Vet i fan hur jag fick fram 18mm skyller på tidig morgon och precis kört bil i 6 timmar Men tack alla då får det bli o testa 7-10mm spacers där omkring först o se vilket som blir bäst i slutändan!


kommer garanterat "tucka" utan problem





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka