Vart köpa färdigskuren solfilm till bilen? Volvo 740 Sedan. Alla rutor utom vindrutan.

Vart ska man köpa ifrån för bästa resultat om man vill pröva att göra det själv? Autosculp? 1600kr Evofilm? 1000kr Soyafilm 1600kr Evofilm skiljer sig lite åt, nått man ska skippa?



Svar på inlägget: Vart köpa färdigskuren solfilm till bilen? Volvo 740 Sedan. Alla rutor utom vindrutan.



Varför inte testa Nusolis 226kr inkl frakt, Bästa vetetusan men med tanke på vilka fönsterglas det sitter på en 740 så behöver ju inte filmen vara den bästa,


Evofilm var det väl som stod på Vallåkra för något år sedan och tog beställningar på måttskruren film och sa något i stil med"den är klar om ca 20minuter när vi skurit ut den i vår maskin" sedan i tältet bakom dom så stod det två killar med pappmallar och skar för hand ut bitarna..seriöst?!? tveksamt.. detta var för någgot år sedan så visst dom kan ju ha köpt sig en bra maskin nu..men inte då iaf..samt att folk klagade på taskig passform.. En som jag känner ha de ca 3 mm felskuret runt hela rutan... KAN ha blivit bättre...men jag hade skippat Evofilm iaf...


Jag hade skippat soyafilm för det är precis samma som biltemas återanvändningsbara förutom att den är extremt dåligt utskuret. Mycket bättre att åka till biltema och köpa rullen där istället för hos soyafilm.


varning för alla återanvändningsbara filmer.. dom är jäkligt suddiga att se ut igenom..iaf BILTEMAS,Soyafilm... har upplevt det själv..så jag VET..


soya och biltema är samma sak.


Låter som om allt är skit Vart ska man köpa ifrån då?


Nusolis?


Är man orolig för sikten inifrån så skall man välja en proffs solfilm. Proffs solfilmer har bra formningsegenskaper och har perfekt optik inifrån och ut. Proffs solfilm kan man köpa på Soyafilm.se som metervara och även som färdigskuret till bilen. Däremot måste alla proffs filmer formas och värmas först på utsidan (på böjda rutor) för att man inte skall få veck.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka