Bygga om stötfångare fram volvo 940, IC:n får ej plats.

Hej alla glada! Har gått i banor om att byta min skitfula repiga stötfångare. Problemet är min placering av Icn. Den är lite ivägen för stötfångaren med stdläpp. Frågan är hur addonläppen sitter monterad? Min tanke är iaf att om det behövs, plasta om kofångaren så att den passar så som icn sitter. Är det någom som har några tankar,idéer, funderingar?? Alla tips är varmt välkomna!



Svar på inlägget: Bygga om stötfångare fram volvo 940, IC:n får ej plats.



Jag har en tanke. Vatten-IC ! Då kan man möblera lite som man vill, stabilare insugstemp vid starter också. Kylaren till vattnet kan man då ta en hel del mindre än den du har nu. Tillåmed ha den i skuffen.


ja det vore ju nåt men kan man göra det billigt? Kanske är vettigare att bara flytta icn? Har även funderat på om en stötfångare från en 850 R skulle funka bättre? Den är ju "längre ut" och kanske ge mer plats?


gör som jag kapa hål för tryck rören där batterit & Spolarvätskebehållaren ska sitta sen flyttar du IC lite längre in


Grejjen är att jag vill ha kvar spolarvätskebehållaren;)


du kan ju ha en lite mindre behållare jämte istället


Det skulle funka! Har du nåt tips på en liten?


Jo vattenic angående pris, nästan gratis från e-bay om man söker lite. Finns hela kit. Kvalitet ? Mja det får man väll se, särskilt mycket kostar det inte iaf. Och spolarbehållar i olika stolekar komplett med pump har väll feltema ?


ja "feltema" har bra behållare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka