Klarglas till mercedes w123

Hallå! Har nyss köpt en mercedes w123 -78, och ska börja styla upp den nu, ingen som vet var man kan få tag i (Klarglas Framlysen) till en w123:a?



Svar på inlägget: Klarglas till mercedes w123



Jag vet att det finns, men vet inte var tyvärr. Dock är min åsikt att de ser för jävliga ut, men du kanske redan sett dem och gillar dem?


Finns säkert på tyska Ebay om du letar lite där!


Dom här var ju ganska fräcka; http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-W1 . 27caa1db01


http://www.alibaba.com/product-gs/26481 . orner.html http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-W1 . 27caa1db01 Tycke dock ingen av dem såg särskilt bra ut, men alla tycker ju olika!


Men för h-vete!! W123 är en klassisk bil. Klarglas förstör ju hela bilen. Försök att plocka dit originalgrejer samtidigt som du brukar bilen så blir både du och nästa ägare i framtiden nöjd över skick och pris.


kolla på min bil får du se, lacka svarta plasten innanför lyset och grillen svart som jag jort ist! mycket snyggare.. kolla in min bil för tips


Ser billigt ut med klarglas på dom här bilarna. En annan sak om det var en genomgående modern tema på hela bilen och man hade t.ex. projektorstrålkastare och klarglas baklyktor. Men annars i en övrigt original och klassisk w123/w124 skall man köra OEM+ tycker jag





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka