man e inte skrockful MEN!!!!

idag fredagen den 13:e kör man hem från jobbet som vanligt.. kör på nått skit på vägen och sidokjolen spricker i 1000 delar. fyfan



Svar på inlägget: man e inte skrockful MEN!!!!



fan va surt.


Måste suga.


Våran 20 tons gärvmaskin pajjade ena larvfoten(?) hoppa ur så det är bara kugghjul som snurrar nu!!


fredagen den 13e är numera min turdag, men inte företagets jag jobbar på.. Vi bygger stolar till saab, och hela jääävla banan pajade idag så bufferten mot saab gick i BOTT verkligen haha, antingen rullar saabarna av linan utan stolar eller så har dom stått stilla en stund idag! (dryyyyyyyyga böter från underleverantörer om saab stannar kan jag lova) Men vi fick vila några timmar i alla fall hehe, så jag klagar inte!


Är det sån press på er? trodde ingen köpte saab längre (: Köper jag en saab i framtiden så blir det innan Alien va framme med pennan i designa!


Jag har inte ens vågat gått ut idag fredagen den 13e sket i jobbet o allting man vet aldrig..


idag har ju varit en kanon dag! lyckats fixa ABS:en på en av bilarna( =sparat en slant!) allt man gjorde på bilen idag blev riktigt bra! tur att sombliga tog min otur för idag


Vad va de på vägen då? Tråkig historia för övrigt...


riktigt surt e det. plir till att slanta upp pengarna och se glad ut!





Det värsta är att man inte får ut något på försäkringen för såna saker


Jag hade bara tur i fredags


jag va på väg hem från jobbet


Kan säga att jag hade väldigt tur i fredags. Jag tog körkort! Fredagen den 13:e kl 13 hade jag uppkörning och ca 40min senare hade jag lappen i hand!


Jag lät bilen stå hela dan för säkerhetsskull, inte för att jag är någe skrockfull i övrigt, men fredagen den 13:e brukar jag ha respekt för hehe..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka