Matt svarta rs6 falken fk 452 eller nankang ns

Tjenare Skall skaffa mattsvarta rs6 et45. Fälgarn skall sitta på en Audi a6 quattro från 2008. Coilovers skall självklart på den. Vill ha den så låg som möjligt. Så jag undrar nu ifall någon har erfarenhet av falken fk 452 däck Eller om nankang ns däck vilka som är bäst. Skönaste att åka på. Och vilka som.är säkrast. Eller om ni vet några andra som.är bättre? Storlek på.däcken skall vara antingen 245/30/20 Eller 255/30/20 Eller blir de skit med dessa storlekar ? Mvh



Svar på inlägget: Matt svarta rs6 falken fk 452 eller nankang ns



Hmm, iom att du ska ha den så låg som möjligt så kommer den bli väldigt stum (om du nu inte vill skrapa sönder allting). Komfort är det som kommer i sista hand, det enda som kan skilja är ju vilken som bullrar mest. Du skriver ju inte heller vilka Nankang NS du tänker på, har du någon budget? NS-2 och NS-20 ligger för ca 1200 kronor / däcket på dackonline.se, tror det kan bli svårt att få ett "bra" däck så att säga för dom pengarna .


Falken har jag på mina 18tumare bak på 240 (köpte hjulena beganade) halare skit får man leta efter när det blir blött skulle hålla mig ifrån dom överlag sen nankang det är ett 1sommar däck alltså håller bara 1sommar vet flera som sagt detta så skit i dom med bara vad jag tycker om dessa däck.


Vet några som kört fk 452 och vart riktigt nöjda annars är Toyo T1-R bra däck.


Ja var väldigt dåligt formelerat av mig. Menar inte komfort utan menar vilka som ligger bäst på vägen så man skall kunna åka fort utan att behöva vara rädd vare sig det är torr eller blöt asfalt. Budgett har ja inte bestämt. men betalar gärna lite mera ifall det är bättre skit. Men ja har ingen riktig lust att betala 5000-6000 kr däcket. det tycker ja e lite dyrt


Är det falken fk 452 som du har då eller det kanske är samma skit. Ja de e ju inget kul att halka omkring (om de inte är snö vill säga)


vetetusan vad dom heter men är stenhårda i gummit är snorhala vid väta (är ju viserligen beganade slitna däck men endå inte aceptabelt menmen blir nya däck te nästa sommar)


Var inne och kollade på dackonline och rankade efter bästa DEX, och där verkade ju Hankook Ventus S1 evo K107 255/30 ZR20 92Y XL vara rätt okej. står ju att dom inte skall vara för diesel slukande, låta för mycket och klara blött underlag. Men de kanske inte stämmer alls. och står ju inget om broms förmåga eller så alls


Jag kör med S1 på Fabian under sommrarna, är nöjd med prestandan i dom för att vara standard gat-däck.


Ja och vad ja förstått så gillar du ju att gasa en del, och är du nöjd med dom lär ju jag vara det. bara dom inte tappar greppet för lätt så





Det är ju olika vad som gäller, 225/35/18 och 255/30/20 är ju ganska olika storlekar... Däremot så är jag nöjd med mina som sagt! Inte riktigt i klass med mina gamla Federal, men bättre än mina Sport Contact 2 bl.a!


Ja fy fan de verkar inte vara lätt detta med däck alltså, men inget som ja behöver beställa idag tack och lov e de ju snö ute. Hittade dessa med, stod lite mera text om dom och de känns ju bättre. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 255/30 R20 92Y XL med fälgskyddslist, dvs kant på sidan av däcket som skyddar fälgen mot t ex. vassa trottoarkanter. Goodyear Någon som testat detta, men ja ska allt tänka på dom Ventus S1 också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka