Framlampor eller ögonlock? beslutsångest

Hejsan! Har beslutsångest ang ljus på bilen. Har en Volvo s70 2.5 T vit(gå in på profilen och checka om ni behöver mer detaljer) Tycker ni att jag borde köpa dessa: http://www.vparts.se/volvo-s70/styling/ . varta.html Eller köpa vita/regular USA blinkers + vita ögonlock till orginalstrålkastarna som är på just nu? PS: vet någon om USA blinkers ingår i priset på Vparts? då det nämns att man ska välja det i "listan under" Hjälp uppskattas! Mvh



Svar på inlägget: Framlampor eller ögonlock? beslutsångest



nej för fan, inga sånna strålkastare! finns ju inget fulare.


Klarglas från nyare C70 tycker jag om man nu skall byta, annars kan det få vara....och ögonlock är jag inte vidare förtjust i heller.


http://www.tradera.com/c70-klarglas-med . _170981164


Nej dom har man set i r l - vist inte om jag skulle gråta eller skratta


är ju en fördel med dem,, att man kan xenonkonvertera utan att blända ihjäl folk


C70 original klarglas, inget annat passar på S/V70, och då UTAN ögonlock...


Instämmer med föregående talare!


Helt klart C70s klarglas eller original. Ögonlock på bilar är bland det fulaste som finns.


med färgen på din bil så klarglas kanske ögonlock hade de varit annan färg så hade dem framlamporna funkar är är en bild på polarens fd s70 med dem på





Hejsan alla och tack för många bra svar! Tråden kommer att låsas/raderas, men jag är sugen på svarta lampor, ska ta och titta på dom lite närmre när det gäller en Vit s70. Vi får se vad som kommer framöver Trevlig kväll allihopa!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka