Kan man använda folie/vinyl att göra kamoflage?

Hej! Är nu trött på min svarta färg efter sommaren. Vet inte hur mycket tid jag har lagt på den. Polerade den ungerfär 3 gånger och efter 3 tvättar får man tråkiga tvätt repor.. Men är sugen på någon nytt till nästa sommar. Lite inne på att göra kamoflage med vinyl/folie. Har sett folie med kamoflage men har ingen lust med all pill som det blir när man måste täcka hela delar med folie.jag har tänkt om man kan köpa Tex, 3 olika färger grön/grå/svart ( matta färger ) Sedan klippa olika mönster och sätta dit. bästa är att man kan ta bort det när man tröttnar. Såg för 2 månader någon sida som sålde vinyl/folie i rullar vilken färg som helst. Men jag hittar inte något.. Hur tror ni det kommer bli? Förstår att högtryckts tvätt kommer riva bort allt, men om man använder bara vattan slang ska det vara lungt? Eller? vad använder polisen? har förstått att dom inte lackerar det är endast vinyl/folie. Hur mycket kommer det att kosta? hur mycket måste man ha? kommer inte bli like mycket spill när man har olika bitar. mvh. ( kass stavning jag vet )



Svar på inlägget: Kan man använda folie/vinyl att göra kamoflage?



Ingen som förstår mig?


Hör med Conteco Företagsreklam i Skövde... Vet att dom kan det och har ju folierat en bil med typ ormskinn--Nice. Har ju gjort fler bilar å bla Taxibilar som ska vara samma färg på alla bilar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka