Någon skillnad på bakluckan mellan skoda octavia 02 och/eller 04

Tjenare! http://www.hova.com/vinge-skoda-octavia . -3896.aspx Hittade en takvinge till Skodan som jag vart riktigt sugen på nu är frågan om denna passar till min årsmodell? Frågade Hova men det kunde han inte svara på. Så nu vänder jag mig till er. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Någon skillnad på bakluckan mellan skoda octavia 02 och/eller 04



Någon?


04- det betyder 04 och uppåt


Jag föstår vad det betyder, Det som är märkligt är att 04an är det ingen skillnad på mot 02an först 05 kom dem med den nya modellen vilket kan betyda lite udda mått, Så inga otrevligheter på forumet, Utan var en fråga som dem som kan ge bra svar kan svara på Är ute efter KOREKTA svar och inget ANNAT..


Kom hösten 2004 som modellår 2005, men det syftas på att det är Octavia 1Z och inte 1U som du har. EDIT: Och för att förtydliga så nej, den vingen passar inte på din bil om du inte är sugen på att modifiera den


va inge otrevligt med det ja skrev men står det 04 och uppåt så måste det ju va det har du en 02 så säger det sig själv ju iaf vad ja skulle tycka iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka