Plasma tavlor Audi 80

Som rubriken lyder så har jag kollat på plasma tavlor till min audi 80 -91a. http://parts-online.se/index.php?act=vi . oductId=32 Då till min fråga, har någon erfarenhet av detta och vet hur man ska göra med mätarhuset? skulle varit perfekt om man skulle kunna få en sprängskiss på hur man gör detta. Då jag inte har någon erfarenhet av det så vore det bra med hjälp på traven. Tack så länge!



Svar på inlägget: Plasma tavlor Audi 80



När jag satte in plasma tavlor i min type r behövde jag skruva loss hela mätarhuset först och lossa kablar för att sedan öppna upp i lugn och ro hemma. Behövde ta bort visarna och sedan limmade jag med en typ av silikonlim över den gamla. Mätarna visade inte direkt rätt i efterhand så jag pluggade in en OBD 2 adapter och läste av varvmätaren medan motorn var igång och justerade visarna efter det. Passade på att justera hastighetsmätaren på en gång men inte att rekommendera eftersom du måste köra och ändra visaren samtidigt. Om du måste ta bort visare, se till att dom sätts tillbaka genom att du markerat på något vis istället är mitt tips. Installera gärna en dimmer också då ljuset lyser väldigt starkt i mörkret, dock mjukare för ögonen än vanliga lampor.


Strömmen tog jag från acc säkringen har jag för mig


okej tack för tipset! får se när man ska ge sig på detta


Strömmen tog jag från acc säkringen har jag för mig





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka