Adventljusstake till bilen

En stake i bilen Usch asså .. River vi ner direkt sen Och Japs på volvo kul grej !



Svar på inlägget: Adventljusstake till bilen



Haha varför jämför japsdämpare o ljusstakar? xD Men är det inte olagligt att ha dem ? Har för mig att farmin hade en sådan och fick en varning av en polis att han skulle få böter om han inte tog bort den :S Vet ej hur det är nu men detta var x antal år tillbaks


Får ju väl egentligen inte när du rullar ha något annat ljus än det på bilen om inte är 2watts lampor


dock så ser man ju lastbilar åka dagarna i ända med x antal olika lampor i hytten, inklusive ljusstakar runt jul :s


+1


Mjo men bara för dom har det behöver det inte vara lagligt


sant, finns fler goda exempel på saker som inte är lagligt runt om i trafiken


Varför ska alltid folk förstöra trådar. Ts frågade var man kunde köpa advents-ljusstake 12v. Han frågade inte om det var snyggt eller om det var lagligt. Jag är också intresserad av en. Förra året var jag runt på Rusta, ÖoB, Kjell, mekonomen, Q8, Statiol, preem, google... men jag hittade fan inte någon Någon som vet var man köpa en?


Har du kollat på jula? Netto / lidl kanske har ? de brukar ju ha lite av allt möjligt ^^


Lite tanken bakom att ställa en fråga på ett forum är att man ska kunna få svar av någon som kan/vet något som man själv inte kan/vet. Hade min fråga och Ts varit " Vet någon var man tänkas kan köpa en blablabla då hade jag förstått dina förslag Jag orkar inte åka skåne runt för att hitta en adventsljusstake...





Jag var in på Mekonomen idag här i Uppsala, enligt dom så är det bara en tillverkare av dessa i hela landet och dom har sålt slut för länge sen. Så det är i princip helt omöjligt att få tag på ljusstaken nu. Men dom sålde en tomte som lyser så jag fick slå till på en sådan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka