Byta hjulbultar på s40 fas 2

Hej. Jag har i tanke att sätta på spacer på s40:n, det kommer vara typ 20-25mm som man gängar fast i bultarna. Det kommer kanske att bli ett problem när man ska fästa spacer:n i hjulbultarna för att dem är för korta och inte får nog men antal gänger. bilder på spacerna hitta ni på manton http://www.manton.se/Default.aspx Så min fråga är: Kan man byta ut hjulbultarna på s40 mot några längre? Tack på för hand: Hyggllan



Svar på inlägget: Byta hjulbultar på s40 fas 2



Tänker du inte på pinnbultarna som sitter i navet? Ja hade såna där manton spacers till min gamla 245 och jag monterade dom med original hjulmuttrar och sedan monterades fälgar med hjulbultar som följde med spacers-kitet. Edit: Vill du ha få tag på längre bultar/muttrar så borde antingen manton ha såna, eler varför inte lakala däckhandlarn och tex mekonomen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka