Diodproblem innerbelysning S70

Köp inte nya diodlampor för det.. Om du pillar loss panelen så ser du precis hur sladdarna går..



Svar på inlägget: Diodproblem innerbelysning S70



Men hur ska jag koppla då?


byt plats på plus och minus, skrev jag högre upp


Okej prövar de imorn tack så mycket för hjälpen...


Btw dom som sitter fram har jag ju köpt av dig på tradera


Det är bara "Ba9s 4 LED minus" som är speciellt framtagen för belysningen där bak.Men då blir det vitt klart. Men prova att skicka ett mail och fråga om det går att ta fram blåa diodlampor som passar där bak.


är inte riktigt så enkelt tyvärr. går en enkel pluskabel och dubbla minuskablar, en från dörrkontakten och en från "allmänna" takbelysningen. detta för att lampan ska tändas både när dörren öppnas, eller när passargeraren själv vill tända lampan eller när takbelysningsknappen fram tänds. btw de lampor Loci visade var de jag tänkte på, men jag missade att du skulle ha blå.


köper 2 lampor av TSLEH som är polvända så de löser sig nog då


Har exakt samma problem! Lol, då bytte jag bara plats på minuskablarna.. Hur ska jag lösa detta problemet, dvs hur ska jag koppla om kablarna? Tacksam för svar!


Tjena! Jag hade samma problem på min s70-97 när jag skulle byta innerbelysningen till dioder. Men jag klurade en liten stund sen kom jag på en lösning på problemet. Byt bara plats på den Svart-Blåa och den Röd-Vita kabeln så funkar det utmärkt. Jag köpte lamporna på Jula http://www.jula.se/led-lampor-ba-9s-2-pack-619397. Hoppas detta hälpte, om inte så hör av er så kan jag skicka bilder och bättre förklaring på hur jag gjorde!





Hej har samma problem på min volvo 850 när jag ska montera diodlampor bak och ska jag koppla om kablarna så som beskrivet,så funkar det ju inte att tända lampan manuellt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka