Tona rutor sjuhäradsbyggden

Någon som vet någon som är duktig på att tona rutorna i Borås, Marks kommun, Gbg till ett relativt bra pris? Är inte speciellt sugen på att göra det själv.



Svar på inlägget: Tona rutor sjuhäradsbyggden



Trimline Borås har jag använt mig utav alla ggr, klockrent resultat.


Hur upplevde du prissättningen?


Har ju varit där ett par ggr. Priset kan man alltid förhandla lite grann om man tycker de är för mkt var missnöjd med 2 rutor en gång för det var fel mörkhet samt några bubblor. Dom gjorde om det utan problem. Samt att dom har väl 20år erfarenhet också tror jag. Lämnar alla mina bilar till honom.


Mailade och frågade om pris. Om jag kom nästa vecka så var det 500 kr per ruta. Så det får vl anses som ganska bra allt.


Ah ca 500kr per ruta. Beror lite på hur trångt å så de är också.


Lämnade bilen till Trimline idag. Han verkar vara duktig. Såg på hans bil de rutorna som var tonade. Var inget att klaga på. Bra pris också. Tog det svartaste runtom bortsett från bakrutan som blev en nyans ljusare. Såhär i efterhand kunde man tagit någon nyans ljusare på rutorna i baksätet också. Men a i värsta fall får man väl byta två rutor framöver. Tack för tipset iallafall!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka