Slutrör/dämpare till Audi 3.2 Quattro (Q5/A5 etc)?

Tjena. Undrar om någon har bytt slutrör på sin Audi Q5/A5/A4 etc 3.2 Quattro. Jag har en Q5 3.2 Quattro -10 och vill ha fetare, stilrena slutrör. Kan tänka mig att byta dämpare också. Det ska vara stilrent och fint, som detta tex:http://www.lincah.com/wp-content/upload . 88x392.jpg Tips? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Slutrör/dämpare till Audi 3.2 Quattro (Q5/A5 etc)?



skulle sitta riktigt fint på q5:an!


Letar också efter något fetare till min golf. Gillar ljudet på originalsystemet, inte för lite inte för mycket, så man vill egentligen ha lite grövre slutrör än vad som finns original. säg till om du hittar några för billig peng. typ 4.25" ut, 2.5" in sneglat något på magnaflow's sortiment?


Japps, det har jag. Låter riktigt grymt på det jag sett. Men där måste man köpa alla delar för sig och sätta ihop allt själv? De flesta är ju "custom built"?


Ferrita har snygga slutrör kanske inte dom billigaste men ändå!


Nu har jag pratat med Magnaflow i USA och har beställt deras slutdämpare artikelnr #14363 som dem sa passade till min bil. Ser ut såhär: Sen till det, blev det slutrör med 2.5"/4.5" (6.4cm rör /11cm utblås) som ser ut såhär: Nu är det bara att vänta till paketet anländer


Kolla med www.stertman.com de har mycke godis:)


vad gör detta bygge då? är de ljudet och bättre genomströmning?


kollat mina slutrör på a3an? något som kanske skulle passa





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka