Plasti dip? Erfarenheter?

Hejsan Jag har funderingar att "lacka" stötfångarna på min firmabil, vw transporter (vit bil, svarta stötfångare). Men tackvare att det e firmabil så vill jag inte lägga ner för mkt jobb lr pengar på den så läste om Plasti dip här o det lät ju bra. Men skulle gärna läsa om lite mer erfarenheter av folk som gjort det på plast som gäller i mitt fall, bra lr dåliga . Gärna också om det finns nån erfarenheten av att ta bort det Tack för att du läst detta och hoppas på mkt bra svar



Svar på inlägget: Plasti dip? Erfarenheter?



Här har du två trådar som berör Plastidip! http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 82&p=1 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=255562 /P


Inga som helst problem att lägga på plast, se bara till att ytan är ren så sitter det hur bra som helst. Att ta bort det är lika lätt som att applicera det. Se till att lägga tillräckligt många skikt bara (4-5). Men tänkt på att plasti dip är som standard matt så ska du matcha det med övrig plåt så bör du använda glossifier som sista skikt. Lycka till!


Jag har provat PlastiDip på min grill och det funkade kanon! Enkelt att måla med (körde vanliga sprayburken) och gav ett snyggt resultat. Sitter kvar även när man tvättar, så länge som man inte använder alltför stark avfettning, vilket jag fick lära mig den hårda vägen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka