Ta bort rails på Volvo V50

...är just det jag vill. Kollat runt och ser flera V50:n som har utan. Hur gjorde ni? Behöver man kompletera med ngra pluggar eller lister istället för railsen och har de ngt artikelnummer? Skulle vara så snyggt att ta bort.



Svar på inlägget: Ta bort rails på Volvo V50



Du får lägga dit pluggar, men dom får du göra själv tror inte de finns att köpa men ja är inte säker. En kompis tog bort sina rails men han fick göra egna pluggar


Hittade denna instruktion om hur man sätter dit railsen, kanske kan användas omvänt. http://vccs.volvocars.se/accessories/ii . 4214c77204


kan man inte köpa nya lister då?


varför tabort dom? enligt mig så är dom enbart fin,bilen blir naken utan dom


Livar upp denna tråden.... Ja har nu plockat bort railsen på min v50.... men var hittar ja täckpluggar eller nya lister??? Hjälp mig!! Tack på förhand.


volvo antar ja:P


Nope volvo har inte täckpluggar iaf..... Någon som vet?


Dom har helt säkert nya lister du kan sätta dit! //Brådhis


jag tror också att dom har lister, dom har vet jag till V40 och V70 om man tar bort railsen!





jag har samma problem med min toyota, finns inga täckpluggar alls. om du kommer på egen lösning för att täcka hålen säg gärna till.


Det finns att köpa hos volvo


Det finns inga täckbrickor att köpa utan man får köpa långa lister som går framifrån och bak. Är svindyra på Volvo och sen tillkommer lakeringskostnaden. Tror total kostnaden hamnar runt 5000kr


om man täcker hålen med silikon skulle det hålla bort vattnet??? eftersom jag själv skall ta bort mina men har inga täckpluggar att täcka med!


Bara att göra egna täcklock och montera....busenkelt... Gjorde det till kompisens V50 för länge sedan när han plockade bort listerna....gjorde dom i kolfiber...


har du några bilder på polarens bil med resultat?


Jag köpte en svart V50 mod 2011 utan rails, men behöver rails för takräck. Så har någon en svart V50, och behöver täcklister, så och vill bli av med rails, så har jag lister!


Jag har täcklister till en svart V50 (2011), eftersom den inte har rails. Jag köper/byter gärna dina rails mot mina lister om färgen passar. Jag bor utanför Linköping.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka