V50 R paket

bara ringa och kolla som du säger! är du ute efter samma paket som jag har på min? Kolla mina bilder så ser du



Svar på inlägget: V50 R paket



cewee: ja det är sånt paket men jag vet inte fronten ser nästan lika dan ut som jag har om du kollar men sidokjolarna är inte samma som jag har


Varför köper man inte bara en v50 med R-design på en gång!?


ceewee: du har en äldre V50 medan trådstartaren har en V50 nyare än 2008 eftersom faceliften kom då. såvitt jag vet så är sidokjolarna desamma på före och efter facelift men bak och front är det icke. SimonFlygare: ja, det kan man fråga sig. jag gjorde inte det trots att jag ville ha en men de låg ett par tio tusen över min budget så jag håller på att addera R-designkittet nu i efterhand till en struntsumma av vad det skulle ha kostat att köpa en "färdig" R-design. och halva nöjet är ju ändå att fixa och dona med kärran. åter till trådstartaren: kika på bildelsbasen och ebay, det gör jag och det går att komma över saker billigt där även om man i värsta fall får lacka om prylarna då de är i fel färg.


hehe jo jag tittar varje dag får se när dom får in nåt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka