Byta front på bmw f10 till m-front/m-paket

äger en bmw f10 och det ända som fattas är m-paket, tänkte fråga är det svårt att få på ett själv eller ska jag lämna in. tänkte mer på hur man får bort fronten och är det jätte petigt går klipps eller vad det nu heter sönder och så vidare? (ber om ursäkt om det blir stavfel)



Svar på inlägget: Byta front på bmw f10 till m-front/m-paket



Har du lätt skruvvana så ska det inte vara några problem.... Har du däremot tummen mitt i handen så bör du kanske låta bli. Tror det ligger någon guide på f10post. Tänk på att M-sport paketet är så mycket mer än bara den utvändiga plasten.... T.ex. svart innertak, M-chassie, instegslister, ratt, osv osv


Okej tack för tipset Jag har väldigt bra utrustning på bilen så det ända jag saknar är just utseende. Har sport automatlådan med paddlar på ratten EDC control svarta lister runt om sport stolar med minne el inställd ratt och så vidare så det är bara m paket som fattas, och sist med inte mins originala 19 tumare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka