Sportläpp S/V40 Fas II?

Hur lätt är det att hitta en sportläpp? Alltså den nedre delen av kofångaren fram för dom som inte vet vad jag menar... Vart köper man dessa och vad ligger priset på?



Svar på inlägget: Sportläpp S/V40 Fas II?



Vilken årsmodell/fas är det du är efter?


Fas II, alltså efter 00. Sorry lägger till det


bara knalla in till närmsta volvo-återförsäljare och beställa Dock är de ganska skapligt dyra.... 1500 kr har jag för mig, olackad:|


Lånar tråden lite;) Passar dessa rakt på F1 -99 eller måste man modda mkt?


Du måste ha fasII främre stötfångare för att det ska passa.


1500 för lite plast... en annan fråga då, är det stor skillnad på att ha sportpaket mot det vanliga paketet på en fas 2? eller är det bara kjolpaketet som är skillnaden?


Jaja men passar det om man bara sätter på det eller måste man byta allar plåtdelar framför framdörrarna eller räcker det "endast" med stötfångarn? Hört att fII är några cm längre och att delar mellan fI och II inte passar....men är detta sant?


Det stämmer lyktor, skärmar, stötfångare ja rubbet som du säger måste bytas. Så nej det räcker inte med att byta stötfångaren.


dyrare ligger på 2k utan lack sjukt dyrt *___* men in på x40 och kolla där brukar dycka upp där lite då och då typ 800kr + frakt





man kan få på en fas2 front utan att byta framskärmarna på en fas 1 DOCK måste man ta bort lite plast på fronten just vid lyktorna så att man får bak fronten till önskad plats!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka