17" Plåtfälgar till Volvo 240, VAR!??

Tjenna gott folk! Precis som rubriken avslöjar letar jag efter fyra 17" plåtfälgar, som ska passa på en volvo, helst med rätt ET till en 240, så jag slipper spacers! Någon som känner någon, som känner någon som säljer kanske? Eller du kanske har ett tips på en sida som säljer billigt? Enda jag har hittat är för runt tusenlappen stycket, vilket känns lite väl... Hoppas någon kan/vill hjälpa Tack på förhand! (syftet med fälgarna framöver är sedan att centrumvända dom, så är kanske ännu bättre om dom redan är vända)



Svar på inlägget: 17" Plåtfälgar till Volvo 240, VAR!??



Gå till Peugeot och hör vad det är för ET osv till Peugeot 407 för de har 17" plåtisar.., samma bultcirkel och det funkar med navhålet. har ingen aning om Et tyvärr. Har själv provmonterat fälgar från 407 coupe på en gammal 245 jag hade.


Lär dom inte också ta typ massa tusen per fälg då?


blocket? brukar ha de mesta


kan du tänka dig, jag har kollat där!


Är det inte 17' som reservhjul för XC90, eller är jag helt ute och cyklar där? Kanske inte ens är rätt bultcirkel men har för mig jag har hört för ungefär tusen år sedan att någon använt sig av det till 240..?


Jag har 17" Peugeot plåtisar som är centrumvända med nya däck på . Bak sletnare en fram som de lätt blir Funderar på att sälja mina


v50 nyare v70 har cykeldäck 17 tumms fälgar som reservhjul. men ska du inte ha dom till någon cykel så måste dom ju breddas likförbannat. peugeot fälgar funkar bra med 5mm spacers fram bak går bra utan men ser inget skoj ut! Mvh wistfors


Trevligt! jag köper dom gärna till rätt pris





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka