Vart köpa strålkastarglas till passat 2003?

Hej! Har googlat länge efter strålkastarglas till passat 3BG 2001-2005 med xenon. Alltså bara plasten utanpå, den borde gå att byta ut faktiskt, någon som vet vart man kan få tag i sådana och om det går att byta? Har en spricka i ena plasten nämnligen.. MVH



Svar på inlägget: Vart köpa strålkastarglas till passat 2003?



Den går säkert att köpa löst, men säljs inte som lös del hos VW iaf.. Edit: Missade ett par ord..


Komplett lampa, begagnad, går att hitta på tyska ebukten för 3-400 inkl frakt (polare som köpte en "nyss")


Grejen är att det är en highline med xenonstrålkastare vilket också innebär automatisk nivåreglering, då blir dom genast mycket dyrare än halogenlyktorna..


Som sagt, polaren köpte "nyss" en begagnad strålkastare för xenon på tyska ebukten för 3-400 inkl frakt. Nivåregleringen i strålkastaren består av en (löstagbar)motor, så det är inte så galet hitech. Highline innebär ju bara läderinredning, aluminium (alt. trä) dekorlister, kromade lister o takräcke (på varianten då givetvis), xenon är ju tillval som du kan få på vilken version som helst


Jag letade efter glas till min gamla Audi. Man måste tyvärr byta hela strålkastaren då glaset är limmat i strålkastarhuset. Det är likadant på passaterna tyvärr. Med vänlig hälsning, Marcus.


Stämmer iofs inte helt. Eller jo, att du letade gör nog, men det går att byta. Går att få tag i lösa glas till A8 (94-99), A6 (95-97), A3 (96-02/03) bland annat (vad jag vet såhär lite rakt av). Men, då är det också glas och inte plast som på nyare kärror. Limmet släpper med en liten stunds ugnsbakning, så där i ligger väl inte det stora problemet, utan då att få tag i glaset/plastet och ju nyare kärra, ja, ju svårare blir det (ex.vis A6 C5:or har jag inte sett det alls till)


Jag sade min gamla Audi, inte dom jag har nu Min A6 hade jag allroad strålkastarna på från 02 och där var dom limmade. Så nya strålkastare för ca 4500:- st när glaset blev kasst.


Ja, jag syftade iofs inte på din A8 när jag såg det (såg först nu att du hade en). Men ja, som sagt, när det är plast o inte glas så blir det genast svårt. Hade iofs aldrig gett några 4k2/st, men det är en HELT annan femma





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka