Heta lyktor till min civic

Hej allihopa. Jag letar efter heta lyktor till min Honda civic type R -04 Kollat ganska mkt på demon eyes bl annat. Någon som vet nån hemsida där dessa finns till min bil eller något annat sjysst??



Svar på inlägget: Heta lyktor till min civic



Boys and girls Nån som vet var man kan få tag på demon eyes lyktor till min Honda type R???


Kör på oem ffs! Och lägga dom där pengarna på ett par schyssta fälgar och coils istället


Inte för att vara sån...men wtf är "demon eyes"? Devil Eyes har jag sett...Angel Eyes har jag sett...men Demon Eyes? Nått nytt? (Nej jag är inte ironisk, utan undrar helt enkelt om jag missat något)


Brukar det inte kallas demon eyes när själva linsen i projektorn lyses upp (med vanligtvis rött ljus)? Exempelvis som denna bil har gjort med projektorerna: Men som du säger så är det troligen ett mer eller mindre påhittat namn, likt Angel Eyes och Devil Eyes. Du skapar denna effekt exempelvis om du monterar LEDs som lyser innanför projektorns ''hölje''. Då lyser ljuset inne i projektorn och linsen lyses upp. Tänkte själv fixa ''Demon Eyes'' i mina projektorer, men fick inte ljuset att bli så jämnt och fint som jag ville så jag sket i det...


Ah, ja men det har jag sett, bara inte hört något namn på det "tilltaget", men då är jag med på banan igen


Fel bild. Demon eyes är som angel eyes. Men med en extra röd lampa i mitten av cirkeln.


Ah, ok...angel eyes med röda pupiller då mao Men oki, då vet jag


I mitten av cirkeln sitter ju projektorn (alternativt reflektorn), så var menar du då att det ska lysa rött?


ja typ, asså det är en blandning mellan angel eye och demon eye, demon eye ska vara inuti angel eye,, sällan någon säljer sådana kompletta,, men försöker,, annars får man väl köra på angel eye





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka