Lack. behöver lite hjälp!!!

det e s att jag hade tänkt lacka om min nissan o jag hade tänkt ha en svart pearl lack som skimrar i rött. nån som vet om det finns nån som lack o vad den isf heter. vet att det finns nårr här som håller på lite med lackering o sånt.



Svar på inlägget: Lack. behöver lite hjälp!!!



Ska du lacka själv? om inte så kan lackeraren blanda den färgen du vill ha. Själv har jag testat svart med gul och blå pearl, blev riktigt bra.


Nej jag ska lackera hos en firma men jag ville mer se ifall det redan fanns nåt liknande så man kan se hur det kanske kommer att se ut.


finns det ingen här som vet?


Din lackerare kan kanske ge dig lite färgprover. Alla blandningar blir lite olika beroende på hur mycket pearl man använder. Som sagt prata med lackeraren och bestäm vad som passar bäst, så gjorde jag och det blev bra som fan. Tänk på att det kan bli riktigt dyrt med speciallacker, antal lager klarlack m.m Vill man ha en fin lack så kostar det, här finns inga genvägar.


Nej det vet jag o jag hade inte tänkt gå nårra genvägar, det e inte värt det. Jag undrade mest om nån viste ifall det fanns bilder på nån liknande lack.


Hur mycket räknar du med att det här kalaset kommer att kosta?


en annan fråga till dom som kan dethär med lack. Hur många liter behövs? Jag har hittat en lack nu som jag hade tänkt, nämligen denna. http://www.shop.llchrome.de/index.php?p . p;Itemid=5


jag har kontakt genom en kompis till mig som lackar bilen åt mig efter att deras firma stängt, han fixar allt förarbete samt lackning för ca 6k.)


var bor du??





Oj, häsa din kompis från mej :> (knyta kontakter) *host*


nån som kan säga på ett ungefär hur många liter som går åt när man lackar en hel bil???


Det borde väl din lackande polare veta? Runt 4 liter behövs skulle jag tro.


Tycker också att "kompisen" kan svara på det. Sedan undrar jag vad det är för pearl+klarlack ink förarbete man får för 6 ? räcker ju knappt till 1 lager klarlack, eller ska du betala 6+kostnaderna för färg?


Jo det e klart att han kan säkert svara på det. har inte pratat med honom personligen. det priset jag har fått e genom en gemensam polare.


Hej tänkte kolla med folk vilken färg som är snyggt till grått. Vill lackera min lite street car färger.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka