Fälg råd

Lite små fränt faktiskt



Svar på inlägget: Fälg råd



Kolla hos http://www.nipotrading.se/shop/ Där finns rätt många och schyssta fälgar


Jo, kollat en del där


Finns lite att välja mellan, XXR 522, XXR 527 är något man gillar


kolla isåfall på TWSdäck som är ÅF för XXR http://www.twsdack.se/falgar/xxr/41 BÄTTRE priser :p


Snacka som sagt om pris skillnader! tack för tipset


TIPS: kolla på XXR 531 BBS LM style, utan en massa krimskrams och conva


Kollade in dessa! sugen på 16x8" ET0, möjligtvis någon som vet hur mycket det sticker ut med ET0 på Honda Civic(Min modell)?


billigaste fälgarna som jag tycker e riktigt snygga säljer www.skruvat.se dom har många tum och väldigt billiga fälgar, finns 16"fälgar till min crx som e ursnygga för bara 800kr/st hoppas du hittar nåt


Kan kolla o se vad dom har :p ah gött de jo något ska man väll kunna hitta





Jag hade då inte kört med större än 15". 16" har en tendens att se för stort ut på en tredörrars. Sen angående bredd och offset så sitter 15x8 +~15 perfekt utan att behöva en massa arbete.


Okej, funderade på 17" men vet inte om de hade blivigt bra.. Okej, men om man har 16x8" hur mycket sticker de ut till skärmarna? ET är lite osäkert också hur mycket man kan köra på så att det ser bra ut. Vill ju gärna att de ska sticka ut lite med, iaf till skärmkanterna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka