Heta lyktor till min civic

Hm, kan du länka till någon bild med liknande?Svar på inlägget: Heta lyktor till min civicMed tanke på hur olagligt det torde vara, så är det nog inte så konstigt att det är få som säljer dem, ännu mindre tillverkar dem, i och med att kundunderlaget borde vara i det närmsta ett minimum.


Ja de blir olagliga om de lyser med rött ljus. För framåt får det bara vara gult och vitt ljus.


haha de e iaf hett,,


Precis.


Hittar du någon bild på det du menar med ''Demon Eyes''?


demon eyes e det på bilden som lagts in tidigare i tråden,, det jag menade var angeleyes + demoneyes, ... såhär ser det ut............


Bara fråga, när ska man använda det röda? Får farbror polis syn på en med det igång om man inte står parkerad då ligger man nog jäkligt illa till. (Om man inte gör det parkerad med)


a jo för att det mesta folk gör med sina bilar är lagligt eller hahaha jag personligen tycker att det är reglerna det är fel på


Nä det gör dom väl inte. Men rött och blått kan ju tas för utryckningsfordon och det är värre. Så där är reglerna rätt tycker jag.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka