S80 -99 mätarhållare i A-stolpe

Tjena! Har nu köpt mig en a stolpe mätarhållare, Och är är lite skeptisk på hur jag skall sätta fast denna fina hållare i A stolpen! Det är en universal mätarhållare som jag köpt på ridetech.se "Bild under" http://fuskbugg.se/dl/pQmFkK/matarhalla . anster.jpg Dock va jag ute och testade den i min S80 och den passar bra övrigt! men hur skall jag gå tillväga med att sätta fast den? Som att den är universal så sitter den ju lite bökigt, man måste trycka i mitten av hållaren för att den skall gå emot a-stolpen Sen har jag beige inredning. Nån som har s60/s80/v70 som kanske lyckats med att få det snyggt?



Svar på inlägget: S80 -99 mätarhållare i A-stolpe



lacka den beige


Tänk på att S80 har krockgardin som slår loss A-stolpens klädsel när den löser ut. Inte kul om mätare börjar flyga runt i bilen vid en krock... //Brådhis


Är du helt 100 på att just s80 årsm -99 har krockgardin? Kanske inte så bra att borra fast hållaren i a-stolpen då om det kan finnas en krockgardin där?


Mig veterligen har alla S80 krockgardin. Kolla om det står SIPS uppe på B-stolpen nå´nstans. //Brådhis


Skjuter den verkligen loss a-stolpens klädsel då? Skjuter den inte bara ut från b-stolpen? Står väl antagligen IC på b-stolpen. Alla volvos från -98 har väl IC vad jag minns.


Klädseln på A-stolpen slås loss. Dock kontrollerat och blir hängade i plastflärpar, men med ett par mätare på är det inte säkert att plastflärparna håller. //Brådhis





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka