Installera Startknapp från Biltema.

Hej! Jag har köpt från biltema och undrar nu hur jag ska koppla in den? jag har dragit bort plastbitarna under ratten och där satt en jävla massa kablar. Alla mina kablar heter AVS 3, har försökt leta efter IGN kabeln men hittar den inte alls. Jag är en nybörjare på det här men kan man starta bilen utan nyckel om jag har denna knapp? eller rättare sagt blir bilen enklare att sno med en sånhär panel? Tack



Svar på inlägget: Installera Startknapp från Biltema.



Grejen med knappstart är att man själv skall vara utrustad med en sändare så bilen får signal att nu är det ok att köra igång motorn när rätt förare sitter i. Med din bil kommer du fortf behöva dra nyckeln till läge 2, sedan trycka på engine start knappen, endast bökigt. Den där panelen är bara bullshit till bil, hade säkert vart bra till ngt busprojekt med elstart.


Vart köper jag denna panel ? hittar inte på biltema


Finns på ebay,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka