Återförsäljare i sverige/Importörer av Mustangdelar

Hej! Jag undrar om någon här har koll på om det finns någon/något företag i Sverige som importerar delar från USA till Mustanger eller möjligtvis en firma som man skulle kunna frakta med ifrån USA, dock behövs en amerikansk adress som delarna ska skickas till i första hand för att sedan skeppas till sverige om ni förstår vad jag menar... Så langa gärna in lite tips till mig då jag vill göra bilen ett snäpp råare! Har ni koll på kostnader osv så skriv gärna med det oxå.



Svar på inlägget: Återförsäljare i sverige/Importörer av Mustangdelar



Hansen Racing uppe i Stockholm, kolla med dom!


Kan säga att spontant från jänkarna i familjen (som bl.a. innefattar just två mustanger) så har vi plockat mycket direkt från usa, av den enkla anledning att det, även med tullavgifter och "skit" blir bra mycket billigare än att köpa det "här hemma" Nu pratar jag dock om äldre mustanger än din, men som sagt, kolla och räkna, det lönar sig ofta trots "påläggen"


Du vill alltså ta hem delar som du själv har hittat i usa:)? Jag har ett par kontakter som tar hem conteinrar med delar imellanåt. Vill du bara köpa grejer så är styvfarsan general agent för clintberg & way i norden. Så då kan du handla av dom. Hansen racing går ju handla av också, men dom har mest china skräp.


Problemet är ju bara att det är få som skeppar över till sverige. Känner du till något företag som gör det eller någon fraktfirma i USA som skeppar over seas?


Precis! Ja jag kikar gärna på hans sida oxå:) hur går jag till väga om jag vill ta hjälp av de i USA? Koll på kostnader? Tack för svaret!


Vi har faktiskt inte haft några problem med det, men, då har vi kontaktat en del som inte har det utsatt på hemsidor eller liknande och frågat, och vad jag kan minnas har ingen sagt "nej". Men ja, jag kan ta en titt bland kvittona var vi handlat mest ifrån iofs


Classik car i lödde tar hem allt du kan önska dig på beställning. Du får ett fast pris direkt.


Grufman bil!!!!!


kolla med dalhems kompisen som är son till ägarna sa att dom kan ta hem delar från usa till vilka bilar som helst typ





Kolla med grufmanbil.se har beställt mycket där ifrån:P.


fast det mesta är köpt billigt av treviksbil.se ;-)


http://www.hcbilservice.com/ Dom håller på mycket med Mustang, kolla med dom..


jaha okej. Då ska jag kolla om det går att lösa Tack för ditt tips!


Låter kanon! Tack!


De hade inte så mycket kul tycker jag.. haha...


Jo det är klart Har du en snygg vinge och headlights med halo så tar jag det direkt!


tackar!


vpaoutopart i sollentuna


Tack för tipset!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka