Volvo s60 R frontspoiler

hej. har köpte en volvo s60 som är stylad mer kjolpaket. men spoilern satt dåligt . har nu tagit bort den för den satt bara med 3 clips under huven... tänkte nu att jag även skulle sätta fast den med clips i framskärmen. någon som vet vart man kan köpa clips? eller något annat sätt att fästa den? har aldrig gjort förut.. kanske nita med plast nit. men då måste man borra om den någon gång ska bort igen.



Svar på inlägget: Volvo s60 R frontspoiler



Hm, Vet inte om det skiljer i årsm. men på -05an och neråt är det skruv bakom listen. På varsin sida, och popnit till inneskärmarna. Sen är det väl clips under huven? Undertill vet jag inte. Sitter väl skruvat med 5skruv i någon motorplast som vanligt.


Då får jag borra och kanske nita eller sätta clips i inner skärmarna då


kollat på volvo?? dom har ju alla clips o nitar man ska ha.


Såg idag att det även sitter fästen i stötfångaren, som trycks i stötfångaren mot baklamporna i en hake, som sen ska tryckas i "gainern" på inneskärmen/Framskärmen. Fästet sitter med en torx. Svårt och förklara


vad är det för lim vissa använder? får inte min att sitta helt 100 och går inte att nita i skärmarna för mkt mellanrum





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka