Dare DR-RS 18x9.5" BBS kopior, bra eller skit?

Sitter ochj funderar på att slänga i väg en beställning på ett sett DR-RS 18x9.5 et 38 till forestern se länk http://www.nipotrading.se/shop/product_ . ts_id=2976 Dom ser ju snygga ut på bilden, men nån som har sett dem i verkligheten som kan svara på hur dom ser ut? B-iga eller ser dom bra ut? Annars tips på liknande fälgar som finns i bultcirkel 5*100, gärna med bred läpp.



Svar på inlägget: Dare DR-RS 18x9.5" BBS kopior, bra eller skit?



Sluta köpa skit för dyra pengar.. Kolla in Japanese performance. De säljer riktiga grejer till vettiga priser, här en uppsättning Fabulous Profound i 18x9" och 18x11" för tusen spänn mindre än det där fakesplit-kopiaskiten. Get your shit together people of Sweden, please. http://www.facebook.com/photo.php?fbid= . nt_count=1


kika in på min grå kombi där har jag en ÄKTA bild samt några till på http://granadaklubben.takeforum.com/201 . e2/#post34 jag köpte mina från England å sparade 2500 på det det jag tycker är lite B är täckkåpan,, annars tycker jag dem ser ok ut


Svårt att hitta schyssta fälgar i 5*100 till vettigt pris. blir nog i alla fall inte dessa fälgar jag länkade, då jag tror dom kommer se b-iga Ut.


mina sitter helt kalas och ser riktigt bra ut enligt mig. kolla in min skyline så ser du lite hur det ser ut på.


Varför ska du ha 5x100? Det har tillverkats adapters i minst 40 år


Jo som bygger ut minst 20mm. Måste då få tag i fälgar med et55, blir nog minns lika svårt. Om jag inte vill att dom ska sticka ut en halv meter utanför skärmarna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka