Instrumentbelysning

Hej! såhär ser min instrumentbelysning ut: http://www.garaget.org/?car=312102&image=2998832 ska det lysa mer på vissa ställen?, känns ju konstigt, kunde inte ordna bild tyvärr bilen är en honda crx 89 obs!! alla lampor e helt nya dom kan ju inte gå sönder så fort?



Svar på inlägget: Instrumentbelysning



Ja det ska lysa mer än så. Säker på att du vände dem åt rätt håll när du monterade dem? (antar du bytte till dioder)


Tjena! Jag tror faktiskt att det skall lysa mer. Kan du provköra dioderna så att du faktiskt ser att alla lyser?


Tja , hur ska jag provköra dom då?


Se till att kontakterna sitter i fast du har panelen lös, det borde synas på baksidan om alla lyser?


Får testa det till helgen ., tackar på förhand


Vad e det för dioder vissa har sjukt dålig spridning..


det ska vara vanliga blåa dioder 3w köpta från meca


är det dioder ? kolla så att dem får kontakt ordentligt. Det går kolla hemma om man har någon gammal adapter så kan du klippa kablarna på den och skala sedan sätta på kablarna på dioden för att se så den fungerar som den ska. ( svårt att förklara men jag gjorde så då mina inte lös alls). Kan vara så att det är skit där de sätts i eller att dioderna sitter åt fel håll helt enkelt? Vet ej hur det ser ut bakom mätarhuset på din typ av bil så du får börja kolla där i alla fall Lycka till!


dioder i mätarhuset på crx lyser ungefär så där dåligt ja, du får stoppa i mer anpassade dioder, här är lite läsning/inspiration http://crxcommunity.com/viewtopic.php?f=4&t=21257





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka