Söker bilplåtsspecialist små bucklor

Hej, jag skulle behöva veta om det finns någon enskild person eller mindre företag som fixar/trycker ut småbucklor på bilar i Uppsala/alt. i närheten av Uppsala utan att lacka om. Har bara hört talas om att det finns specialister på dem större bilfirmorna som utför liknande jobb med dörruppslag osv. Orkar inte vänta på att få lämna bilen på en plåtverkstad. Förmodligen gör dem väl inte ens dessa jobb.. Nån som vet nån? Skicka gärna nummer och namn isåfall. Tack.



Svar på inlägget: Söker bilplåtsspecialist små bucklor



jag söker samma sak fast i området runt södra dalarna. har 2 små mjuka bulor på en c stolpe som jag vill bli av med. vet att det åker runt någon firma till bilhandlare å gör sådana jobb men lyckas aldrig ha bilen med mig när dom kommer.


Nej, precis.. man har bara hört talas om dem. Har exakt samma på min bil, ett par mjuka bucklor. Hoppas på svar. mvh


skulle du få fatt på någon även ner mot uppsala trakten så hör gärna av dig. har ju trots allt inte långt mer dit häller


Yes, jag säger till isåfall!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka