Vilka spolarmunstycken passar volvo 740 -88?

Hejsan! Jag behöver byta mina spolarmunstycken då de är helt igensatta osv men då slog tanken mig att det kanske finns fler snyggare volvo munstycken som passar till min huv (740 GLT -88) Så är det någon som vet vilka som passar så är det bara att skriva!



Svar på inlägget: Vilka spolarmunstycken passar volvo 740 -88?



Jag kör med munstycken från V70N, eller kanske är det gamla V70.. På min 744 GLT 89. De är bara att klämma dit. Hursomhelst, de har lite annorlunda sprutbild, och vill gärna ha högre tryck för att spola bra i högre hastighet. Detta löste jag med en helt vanlig 7/900 spolarpump till, så en separat pump till varje sprutmunstycke. Har du en Sedan så är din spolarvätskebehållare förberedd för en till pump iom. att kombin har två pumpar, en till bakrutan. Har du en kombi blir det klurigare..


Var ute å kikade nu och jag förstår vad du menar, det finns ett till fack för en till pump på andra sidan. Är det bara att skarva in sig på de kablarna som går till den vanliga pumpen bara då eller?


Så gjorde jag, har funkat bra i över 2 år på samma säkring. Tänk på att det gärna samlas vatten / spilld spolarvätska nära kontaktstyckena så anpassa installationen efter det:)


Vet inte om man får länka här men är det dessa du har på din? http://www.vparts.se/se/spolarmunstycke . c-c70.html


Nej ser inte ut som den. Är bara ett större hål. Köpte dem på Volvo så måste vara till V70N. Ska försöka kolla art. nr.


Okej, bara skriv art nr





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka