Garagelackare sökes!

Hej! Behöver nån som kan lacka min 855 t5a. Den är nerslipad på vissa ställen så undrar om n kan garagelacka den till normalskick! Behöver absolut inte vara professionelt gjort! Bara att den ser bra ut!



Svar på inlägget: Garagelackare sökes!



klarlacka det slipade området så folierar jag den åt dig


köp sprayburk maskera på med färg o lite klarlack .


Poängen är att nästan hela bilen måste lackeras, du ska bara kolla motorhuven.. Taket.. Och sidan där bak, sen har de sprayat på framsidorna på bilen. Ser förjävligt ut! Vad är folierat för något?


Om det inte behöver se så jättepoffsigt ut så kan du ju själv testa lacka den. finns hur många trådar om detta som helst på nätet. bara läsa och lära, testa på en liten bit först innan du tar vidare till stora ställen!


Alltså, kan lacka på egen hand om det skulle vara så. Men man ser så tydligt att det är spray lackat. Tänkte om någon kanske hade en kompressor hemma som kunde pulverlackera hela bilen, om du förstår vad jag menar.. Det är det jag söker efter, inte något jag ska göra för hand. :p Tack ändå Mattias, har nog planer på det om jag inte hittar något.


Jobbigt att hitta så stor ugn så du kan köra in bilen i, tror förvisso att du har andra problem när den kommer ut från 180-200 grader, = pulverlack


Ohhhh. XD menar lacka med komperssor så


skaffa en kompressor, åk till biltema o skaffa 2k lack o en spruta. inte så värst dyrt inte


Fin biltema handbok http://skogenracing.editboard.com/t6913 . hover-veta





Vill inte göra det själv och ja inget garage


när man folierar så lägger man en plastfilm över hela billen http://www.youtube.com/watch?v=z4Yzxf1O3Xc


Okej, håller det något vidare då? Så behöver bara klarlacka bilen då på de slipade delarna? Men, hur blir en bil med fulltäckt utav plastfilm? ^^ Syns väl ganska väl ändå? Åh, har en hel del frågor.


Det håller bra.. Ja klart de kan synas, men det syns nog mindre än du tror


Ett tips annars, rolla hela bilen med en fin roller, kan bli riktigt bra om du ger det lite tid och söker kunskap via nätet..


Rolla!? Tror knappast att det kan bli snyggt. :p Foliering kostar?


plastdippa bilen!! Fins hysteriskt med material att lära sig dippa på youtube!! Dessutom håller dippen bra!


Hörde det och blir nog det!


De gör du rätt i! och jäkligt lätt att a bort och byta färg om man känner för de


Ajjemen! Vet du nån sida man kan beställa allt ifrån?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka